Novosti

Dragi korisnici,

kako je od 7. veljače do 10. veljače planirano premještanje građe i preslagivanje polica u Knjižnici Odjela za kulturologiju, ovim Vas putem obavještavamo kako će pristup građi i nekim uslugama biti ograničen pa Vas molimo za razumijevanje i strpljenje u tom vremenu.

Ukoliko će Vam trebati nešto od građe za ispite, molimo da imate ovu informaciju u vidu i građu potražite ranije, a za rad na računalu ćete moći koristiti alternativno prostor informatičke učionice na način da se javite u Ured za računalnu podršku, ukoliko naša računala budu tada nedostupna.

Unaprijed zahvaljujemo na strpljenju i veselimo se daljnjoj suradnji!

 

 

Dragi korisnici,

kako bi mogle kvalitetnije pratiti frekvenciju korištenja građe i statistiku posudbe, od 1. ožujka 2017. planiramo unaprijediti posudbu građe i pripremile smo iskaznice za sve korisnike.

Da biste postali članom knjižnice, trebate popuniti pristupni obrazac (na mrežnim stranicama, FB grupi knjižnice ili u knjižnici osobno),a studentitrebaju i doći u knjižnicu s indeksom, zatražiti upis i svoju iskaznicu.

Građu ćete moći posuđivati isključivo uz predočenje iskaznice, koja je besplatna i svi studenti i djelatnici Odjela imaju pravo na članstvo.

U privitku je pristupni obrazac za studente i djelatnike. Ukoliko Vam više odgovara popuniti pristupni obrazac u digitalnom obliku, molim da ga popunite i pošaljete na mail jmihnjak@kulturologija.unios.hr

Temeljem pristupnice ćemo Vam pripremiti iskaznice u koje ćemo zabilježiti građu, koja je trenutno na posudbi i onu koju ćete posuđivati ubuduće.

Zahvaljujem Vam unaprijed na suradnji, želim Vam ugodan dan i srdačno Vas pozdravljam!

 

Pristupnica_djelatnici

Pristupnica_studenti_web